Παοκ Αρησ : Live Sxoliasmos Arhs Paok Youtube - Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία προχώρησε σε 4 συλλήψεις, μετά το «ντου» των φίλων του παοκ.

Ο άρης είναι το… αφεντικό! Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας. Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της θεσσαλονίκης για την 11η αγωνιστική της super league. Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές . Παοκ εναντίον άρη στο γήπεδο της τούμπας με ώρα .

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της θεσσαλονίκης για την 11η αγωνιστική της super league. Vk0a63ueg1hhem
Vk0a63ueg1hhem from xristika.gr
Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της θεσσαλονίκης για την 11η αγωνιστική της super league. Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης δεσπόζει στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Παοκ εναντίον άρη στο γήπεδο της τούμπας με ώρα . Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές . Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία προχώρησε σε 4 συλλήψεις, μετά το «ντου» των φίλων του παοκ. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας. Ο άρης είναι το… αφεντικό!

Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές .

Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές . Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης δεσπόζει στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας. Ο άρης είναι το… αφεντικό! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία προχώρησε σε 4 συλλήψεις, μετά το «ντου» των φίλων του παοκ. Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της θεσσαλονίκης για την 11η αγωνιστική της super league. Παοκ εναντίον άρη στο γήπεδο της τούμπας με ώρα .

Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης δεσπόζει στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. Ο άρης είναι το… αφεντικό! Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές . Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Παοκ εναντίον άρη στο γήπεδο της τούμπας με ώρα .

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της θεσσαλονίκης για την 11η αγωνιστική της super league. 4p0usiangffpkm
4p0usiangffpkm from nb.bbend.net
Παοκ εναντίον άρη στο γήπεδο της τούμπας με ώρα . Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης δεσπόζει στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Ο άρης είναι το… αφεντικό! Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της θεσσαλονίκης για την 11η αγωνιστική της super league. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία προχώρησε σε 4 συλλήψεις, μετά το «ντου» των φίλων του παοκ. Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές . Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε .

Ο άρης είναι το… αφεντικό! Παοκ εναντίον άρη στο γήπεδο της τούμπας με ώρα . Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές . Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία προχώρησε σε 4 συλλήψεις, μετά το «ντου» των φίλων του παοκ. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας. Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης δεσπόζει στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της θεσσαλονίκης για την 11η αγωνιστική της super league.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της θεσσαλονίκης για την 11η αγωνιστική της super league. Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης δεσπόζει στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία προχώρησε σε 4 συλλήψεις, μετά το «ντου» των φίλων του παοκ. Ο άρης είναι το… αφεντικό! Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας.

Παοκ εναντίον άρη στο γήπεδο της τούμπας με ώρα . Zzt 3kulzofx4m
Zzt 3kulzofx4m from allaboutaris.gr
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία προχώρησε σε 4 συλλήψεις, μετά το «ντου» των φίλων του παοκ. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας. Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές . Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της θεσσαλονίκης για την 11η αγωνιστική της super league. Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης δεσπόζει στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. Παοκ εναντίον άρη στο γήπεδο της τούμπας με ώρα . Ο άρης είναι το… αφεντικό!

Παοκ εναντίον άρη στο γήπεδο της τούμπας με ώρα .

Ο άρης είναι το… αφεντικό! Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας. Παοκ εναντίον άρη στο γήπεδο της τούμπας με ώρα . Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία προχώρησε σε 4 συλλήψεις, μετά το «ντου» των φίλων του παοκ. Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της θεσσαλονίκης για την 11η αγωνιστική της super league. Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές . Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης δεσπόζει στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league.

Παοκ Αρησ : Live Sxoliasmos Arhs Paok Youtube - Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία προχώρησε σε 4 συλλήψεις, μετά το «ντου» των φίλων του παοκ.. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο άρης μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας. Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης δεσπόζει στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της θεσσαλονίκης για την 11η αγωνιστική της super league. Παοκ εναντίον άρη στο γήπεδο της τούμπας με ώρα . Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε .

LihatTutupKomentar